Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2008. szeptember 9. A fejsze a fák gyökerén...

2009.06.21

A fejsze a fák gyökerén...

 

2008. szeptember 9-én az Úr erőteljes meglátogatását éltem át. Már az előző két napon éreztem, hogy valami készül bennem. Erőteljes, határozott késztetést kaptam arra nézve, hogy olvassam el a Hegyi beszédet és János leveleit. Az volt a benyomásom, hogy ezzel akarta az Úr előkészíteni a szívemet arra a nagy horderejű üzenetre, amit mondani akar.
   S én olvastam. Kedden reggel kezdtem, de azonnal leszállt a Szentlélek és nagyon sírtam. Olyan súlyos gondolatok özönlöttek fel bennem, hogy le kellett írnom, mert úgy éreztem, ha nem teszem, szétveti a lelkem! Olvastam, sírtam, imádkoztam és írtam. Aztán kezdődött elölről az egész. Néha talán nem összefüggő, van, ami személyes, de van közösségi érdekeltségű is.

Számomra rendkívüli módon megtapasztalt ítélet volt, de olyan ítélet, ami magában hordozta máris a megújulás lehetőségét és a továbblépést.
Leírom, és kívánom, hogy ne megbotránkozz, hanem érts meg valamit abból, hogy az Úr sokkal jobban akarja az ébredést, mint mi, és ennek én és mi vagyunk az akadályai. Legelőször a gyülekezetnek kell felébrednie!

Mi a bűn?  Ellenszegülés.  A bűn elválaszt Istentől. Várjuk az ébredést?  Igen!

                  De!  Azt mondja az Úr:
"Bűnt és  ünneplést el  nem  szenvedek!" Ha  várjuk  az  isteni  meglátogatást, szakítanunk

kell minden bűnnel! Dicsőítő koncertjeinken felhőbe burkolózhatunk, ha maga a felhőoszlop tovább halad és itt hagy!
Egyedül Jézus Krisztus az ÚT az Atyához! MAJD  HA  LEGAPRÓCSKÁBB  BŰNEINK  IS  LEGALÁBB  ANNYIRA  FÁJNAK,  MINT AZ  ÚR  JÉZUSNAK  AZ  ATYÁTÓL  VALÓ  ELSZAKADÁSA  A MI  BŰNEINK  MIATT,  akkor  éretté  válunk  egy  isteni meglátogatásra. Amikor újra átérezzük, hogy Jézus Krisztus kereszthalála nélkül az összes szolgálatunkkal, koncertünkkel együtt is elveszettek vagyunk!
   Nincs  ébredés  megtérés  és  megalázkodás  nélkül!  Nincs  ébredés  a  kereszttel  való szembesülés nélkül! "Keressétek az Urat, amíg megtalálható, hívjátok Őt segítségül, amíg közel van!"
Őszintén, szívből kell vágyakoznunk úgy élni, beszélni, érezni és cselekedni, hogy az Úr Jézus  kedvét  keressük  mindenben!  Olvassuk  a  Hegyi  beszédet!  LEJÁRT  A  NAGY  SZÓLAMOK  IDEJE !   Egy fejezetnek vége. Vége a körülcicomázott dicsőítő koncerteknek! Jön az  ASZFALTMISSZIÓ !  Ne a ruháitokat szaggassátok előttem! Ha isteni meglátogatást akartok, akkor a  SZÍVETEKET  SZAGGASSÁTOK  MEG! Ne tréfálkozzatok, hanem hirdessétek a megfeszített Krisztust!
Ingerült beszéded mint kígyó és béka jön ki a szádon!  Indulataid, haragod és mérgelődésed mint kénköves füst, bántja orromat! Úgy beszéljetek egymással, hogy  TESTVÉREDBEN  AZ  ÉN  FIAM, JÉZUS  KRISZTUS  ÉL!  Ne Ábrahám, Izsák és Jákób földi gazdagságára, örökölt áldásaira vágyjatok, hanem legyen mindennél és mindenkinél  FONTOSABB JÉZUS!
 Isten országa belülről kezdi az építkezést, szemmel nem látható módon.
"  A   FEJSZE   A   FÁK   GYÖKERÉRE   VETTETETT  !"    Máté 3:10.
Amíg még van idő és lehetőség, addig tegyünk jót némelyekkel!

"Még egy kevés idő, és megrendítem az eget és a földet, a tengert és a szárazföldet!"

                                                                                                                      Aggeus 2:6.
 Ne rendezkedjetek be itt, ezen a Földön úgy, mintha örökké élnétek itt!

 

                                                                                                                Guti Tünde

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szep.anna@mailbox.hu

(Szép Lajosné, 2009.09.09 11:16)

Kedves Tünde!
Mindaz amit kaptál az Úrtól még ma is aktuális, - sajnos. A Szent Szellem segítségét kell kérnünk, hogy minél több emberhez jusson el, és érintsen meg a bűnbűnatra való felhívás!

azurazisten@gmail.com

(Zöldike, 2009.08.03 23:09)

Tündikém!

Minden szó színarany, amit kaptál! Semmi ocsú és semmi pelyva! Jaj, tud-e úgy fájni a bűnöm, ahogy az elszakadás fájt Jézusnak? Segíts, Istenem, hogy mindennél, mindenkinél jobban szeressem az én Uramat, Jézus Krisztust!

Sokszor el fogom még olvasni és a gyülekezet faliújságjára is kiteszem!