Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


LÁTOMÁS EGY KIFESZÍTETT KÖTÉLPÁLYÁRÓL

2015.01.31

           LÁTOMÁS EGY KIFESZÍTETT KÖTÉLPÁLYÁRÓL

 

   2011. körül láttam egy képet magamról. A személyesség miatt nem osztottam meg, többször megvizsgáltam életem egy-egy fontosabb „állomásánál”, de az eltelt évek során bizonyosságot nyertem a látás valóságáról, megértve szélesebb körben kiterjedő üzenetét. Talán másoknak is vannak hasonló küzdelmeik, legyen ez bátorítás számukra! A felelősség nagy, az imádságban, szeretetben és szolgálatban nem szabad megrestülnünk!

                                           *        *       *

   Alattam szédítő mélység. Idegeim pattanásig feszülnek. Életem függ lépéseim pontosságától. Sőt azoké is, akiket hordozok. Csak egy pici figyelmetlenség, egy óvatlan pillanat, és mindennek vége lehet.

   Mióta elindultam, egy vékony kötélen haladok, lassan, megfontoltan összehangolt mozgással, a túloldalra. Kezemben a gyakorló (tanuló) kötéltáncosok egyensúlyozó rúdja, amin családtagjaim kapaszkodnak, fészkelődnek.

Szívemet szorítja a felelősség, lelkemet egyszerre markolja a szeretet és a fájdalom, mert folyamatos méltatlankodás nehezíti lépteimet. Azok bántanak, akiket szeretek és legjobb tudásom szerint viszek. Szerintük ezt is, azt is másképp kellene csinálnom… Megingok… Alig tudom megtartani a kilengő súlyt…

   Gondolataim összecsapnak, lehetetlennek érzem a feladat teljesítését, magamat pedig alkalmatlannak.

  • Uram, segíts! – sikoltja lelkem hangtalanul.

Vissza nem fordulhatok, rudamat nincs hova letennem, de nem is akarom. Az áldott Kegyelem Lelke felszárítja könnyemet, s új erővel tölt be a végig kitartásra.

Lépéseim egyre biztosabbak, fülemet nem fordítom a lehúzó véleményekre, szemeimet a célpontra szegezem.

   Megyek tovább, leküzdve tátongó mélységet, félelmet, lökdöső szelet és háborgó értetlenkedést, hogy sértetlenül adjam át Uram kezébe a rám bízottakat, és letegyem elé elcsigázott életemet.

 

2014. december 29.                                       Guti Tünde

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu

(Nászta Katalin, 2015.04.15 05:38)

Köszönöm Tünde, hogy megosztottad! Erősítést kaptam általa.

Re: aharmadiknaponalegnehezebb.blog.hu

(Guti Tünde, 2015.04.19 16:50)

Hála az Úrnak! Örülök, Kati!