Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A PÜNKÖSDI TŰZ MUNKÁJA BENNEM

2017.06.02

                    A pünkösdi tűz munkája bennem

 

„A Te bizonyságaid az én örökségem mindenkor, mert szívemnek örömei azok.” Zsoltárok 119:111.   

 

Olvasom az Írásokat, imádságban az Úr előtt. Csak úgy zsong a szívem szerelmesen! Mint amikor a szorgos méhek zümmögve szállnak virágról-virágra.

Él, rezeg, dolgozik bennem az Igazság Lelke, megtermékenyítve bensőmben ezernyi, isteni Szót, kinyilatkoztatva titkokat, megértetve azt a szent Tanítást, ami az Örökkévaló Atyából származik. Csordultig betölt. Megtisztít és szabaddá tesz. Értelmet ad. Világosságot a látásra, bölcsességet a befogadásra, szeretetet a ragaszkodásra, bátorságot a dinamikus, bizonyságtevő cselekvésre. Az ígéretek beteljesedtek.

Létem egyetlen igaz értéke az Ige.  Szívem tábláira írta be az Úr, szövetségünket Lelkével pecsételte meg.  Féltőn szerető tüzének lángja lobog már bennem is, mely minden hamisságot megemészt.

Az Ige bennem és én az Igében elrejtve, aki Jézus Krisztus. Róla tanúskodom.

 

„Mily bőséges a Te jóságod, amelyet fenntartasz a téged félőknek, és megbizonyítasz a tebenned bízókon az emberek fiai előtt.”  Zsoltárok 68:20.

 

2017. június 2.                                                   Guti Tünde

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Tompa

(Kiri Jánosné, 2017.06.05 08:12)

Áldjon az Úr ! Nagyon szeretem az írásaidat olvasni nagyon sok erőt meríteni belőlük ! Szeretettel köszöntelek ! Tompáról Klári !

Re: Tompa

(Guti Tünde, 2017.06.05 21:19)

Köszönöm szépen, örülök, ha épülsz belőle! Dicsőség az Úrnak! Szeretettel köszöntelek én is!