Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Énekelj szabadon!

2009.07.18

Milyen jó akkor énekelni, amikor a többi teremtmény is velem énekel! Teljes az összhang, senki se téveszti el a szólamot!

Ma reggel, miután elintéztem a szelektív hulladék elhelyezését a konténerekben, sétára indultam, megelőzve a későbbi, elviselhetetlen meleget. Ez a séta a szabadban az egyik kedvenc időtöltésem!  Ráadásul üres volt előttem a préri, még a kutyások is inkább a ház körül hűsöltek. Így aztán kiengedhettem a hangom és énekelhettem szívből, hangosan:

"Ó, milyen gyönyörű nap, igaz örömöt ad, hogy megmentettél!" Később úgy belelendültem, hogy távolabb merészkedve már a kihalt járdán szaporáztam lépteim, élvezve a vidáman bólogató társaságot, akik az út szélén állva betársultak a dalba.

Még mielőtt bárki is félreértené, elmondom, hogy a kórus elég sokszínű volt! Sárga, fehér, kék virágok, aprók és nagyobbacskák, egyszerűek és ernyő formájúak sorfalat álltak a járda két szélén és integettek a szélben, szinte hallottam, hogy velem énekelnek! Ettől aztán olyan jókedvre derültem, hogy ritmusban lépkedtem, mint Krisztus katonája. Erre a dalra lehet is menetelni:

"Áldott legyen az Úr neve, áldom nevedet!"  -  Ez ez egyedi, egyéni élmény volt. Nagyon jól éreztem benne magam! Még a kánikula sem kínzott annyira!  :)   :)   :)

PRÓBÁLJÁTOK  KI  TI  IS!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.