Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gondolatok a magyarságról

2009.06.27

Nemrég elbeszélgettem a Szent Kereszt Magazin főszerkesztő asszonyával, aki megkérdezte véleményemet a magyarságról. Ha neki örömmel és őszintén válaszoltam, elmondom nektek is.

Hiszem, hogy nem véletlenül születtem Magyarországon! Magyarnak lenni jó, szeretem a hazámat, kedves tájait, csodálatos történelmét, szabadságvágyát! Magyar érzelműnek neveltek a szüleim, és a tágabb rokonságom is így gondolkodik. Gyermekeimmel sokat beszélgetünk, miért fontos a magyar identitás tudat.

Aki magyar, az felelős a nemzetéért! Egész életformájával az igazságot  kell képviselnie, azaz példa értéket kell hordoznia!  Jézus azt mondja magáról, hogy "Én vagyok az IGAZSÁG." János 14:6.  Más helyen: "Az igazság szabadokká tesz."  János 8:32.

Hívő emberként feladatomnak tartom elmondani, hogy szeretett országunk felemelkedése a szívekben és lelkekben kezdődik. A keresztyén értékeknek újra a helyükre kell kerülniük ebben a szex- és üzletközpontú világban!  De ehhez úgy kell beszélnünk, élnünk, járnunk, ahogy Jézus élt és járt!

"Mert a teremtett világ sóvárogva várja az Isten fiainak megjelenését."  Róma 1:19.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.