Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Most van! Ma van!

2009.07.01

Felhívott ma a 77 éves édesanyám és izgatott hangon megkérdezte, hogy ráérek-e. Biztos voltam benne, hogy nem a megszokott,  napi beszámolója, vagy irántunk érdeklődése dobogtatta meg ennyire a szívét!

Friss átéléséről beszélt olyan hévvel, hogy a telefon innenső oldaláról is éreztem azt a tüzet, lelkesedést, ami átjárta! A következő igét helyezte az Úr nagy nyomatékkal a lelkére:

"MOST VAN a kellemetes idő, MA VAN az üdvösség napja!" Egész lényét betöltötte ez az erővel átitatott két szó: "ma van!"! Megerősítette Isten, hogy MA hallgat meg, nem pedig majd! Ma cselekszik, nem padig talán valamikor! S ez a bizonyosság sziklaszilárddá tette a hitét: szólt a Léleknek, hogy MA cselekedjen és újítsa meg a megfáradt, elközömbösödött, meg nem tért testvéreket, családtagokat!

Rám is erősen lelkesítő hatást gyakorolt szenvedélyes bizonyságtétele. S rögtön kapcsolódott bennem az Úr kijelentése önmagáról: ÉN VAGYOK! Igen, Ő a MOST,  a  VÁLTOZHATATLAN, az örökkévaló VAGYOK! S ugyanezt mondhatjuk el arról is, amit tesz. Ő most cselekszik! Mindig mozgásban van!

Jó lenne, ha hitem szemével mindig látnám ezt! S mennyire igaz a Biblia - ezt írja megöregedett hívő testvéreinkről: "KÖVESSÉTEK HITÜKET!"

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

jenone.gulyas@volanbusz.hu

(ESTILLA, 2009.07.09 11:50)

Sajnos énnekem nincsenek ilyen átéléseim s tudom, hogy én vagyok az oka. Ezek a bizonyságtételek mindig megerősítenek abban, hogy KÖZELEDJETEK AZ ÚRHOZ S Ő IS KÖZELEDNI FOG HOZZÁTOK...és ilyenkor közeledek is; ezért tartom különösen fontosnak , hogy ilyeneket olvassak, halljak.Ezért örülök a blognak!!!!