Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sodoma és Gomora bűnei Budapesten

2009.09.05

A tegnap esti házi csoportos alkalmunkon folytattuk az előző heti témát: miért tudunk hálát adni.  A sok jó megtapasztalást, átélést hallva nevettünk is, könnyeztünk is. Mert a bizonyságok hol vidámak, hol szomorúak, de Isten az Ő végtelen szeretete által mindenből jót hoz ki, jót munkál azok életében, aki szeretik Őt.   (Ajánlott olvasmány: Róma 8:28.)

Nem véletlenül volt a balatonlellei gyülekezeti tábor mottója is a hálaadás. Az Úr örömét találja bennünk, amikor megköszönjük a Tőle érkező jó dolgokat, válaszokat, imameghallgatásokat.

Az  esti alkalmunk végén még imádkoztunk a mai homoszexuális felvonulás kapcsán, hogy Isten lépjen közbe, őrizze meg a fővárost, és legfőképpen azért, hogy a keresztyének ne vonuljanak háttérbe, félve meghúzódva, hanem álljanak ki a Bibliában meghirdetett szentség és tisztaság mellett! A hívő embernek bátran kell színt vallania a hitéről, Jézus Krisztusról, de arról is, hogy mit vár el az Úr az emberektől!

"Nagyobb az, aki bennünk van, mint aki a világban van!" - bátorít az Ige.

A bűnt bűnnek kell neveznünk! Kik tegyenek az ország, a város jólétéért, erkölcsi tisztaságáért, ha nem mi, keresztyének?! 

Nem törődhetünk bele, hogy Sodomává és Gomorává váljon Budapest!

AZ IMAHARC, A KÖZBENJÁRÁS MINDANNYIUNK FELADATA! A mai napon különösen!

De lehet, hogy valakinek másképp IS hirdetnie kell Isten figyelmeztető intelmeit!

 

G. T.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.