Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


családi képek

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

a.gal@blessedhope-publishing.com

(Gál Anikó, 2015.03.12 18:28)

Kedves Guti Tünde,

Az én nevem Gál Anikó, és egy Németországi székhelyű könyvkiadó nevében kerestem meg Önt. Kiadónk nemrég indította el itt Magyarországon egy keresztény könyvkiadással foglalkozó ágát, és a publikálás szerzőink számára teljesen ingyenes.

Kiadónk folyamatosan keresi a potenciális szerzőket, akikben megvan az a meggyőződés, hogy szükséges az Igét megosztani az emberekkel. Keresztény emberként fontosnak kell, hogy tartsuk családtagjaink, barátaink, munkatársaink Istenhez való viszonyát.

Kutakodásom során akadtam az Ön nevére és elérhetőségére és vettem a bátorságot, hogy megkeressem Önt. Talán Önnek is van egy régóta fiókban heverő kézirata, amit szívesen megosztana másokkal. Vagy megfogalmazódott már Önben egy könyv megírásának gondolata.

Kiadónk nyitott a kereszténységgel és a hittel kapcsolatos élettörténetekre; egy súlyos betegség megéléséről a hit segítségével, talán van egy története a nagyszüleitől, amit gyerekként számtalanszor meghallgatott és szeretett. Talán a saját szolgálatán keresztül megélte az Úr csodás munkáját, esetleg volna egy filozófiai elmélkedése a Biblia bármely részével kapcsolatban, vagy egyszerűen csak szeretné elmondani, hogyan is talált rá Istenre.

„..És monda nékik: Elmenvén e széles világra, hirdessétek az evangyéliomot minden teremtésnek.” Márk 16:15

Ez az igevers az Bibliában található, és azt gondolom, hogy ez nekünk, akik már az Úréi vagyunk, fontos cél az életünkben. Kiadónk szeretne eszközzé válni, hogy megoszthassa a gondolatait, történeteit másokkal. Megszólítani ezáltal olyanokat, akik még nem ismerik Jézust, és megörvendeztetni azokat, akik már Őhozzá tartoznak.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem, írja meg nekem. Rövidesen elküldöm Önnek részletes brosúránkat.

Üdvözlettel, Gál Anikó

Áldott Remény Könyvkiadó

Re: a.gal@blessedhope-publishing.com

(Guti Tünde, 2015.03.15 21:21)

Kedves Gál Anikó!

Köszönöm szépen az érdeklődést és a megtisztelő lehetőséget! Igen, én is fontosnak tartom, hogy megismertessük Jézussal járásunkból fakadó élő bizonyságtételeinket ismerőseinkkel, barátainkkal és másokkal is. Örömmel teszek eleget a felkérésnek, ha kapok egy e-mail címet.

Üdvözlettel, Isten áldását kívánva: Guti Tünde

Székesfehérvár Dávid sátora Gyülekezett

(András, 2012.07.22 23:55)

Kedves Tünde
Olyan jók ezek a képek !miközben hallgattam a cd amit ajándékba adtál .Ez fantasztikus :)Isten Áldjon meg titeket a kedves Családot és fantasztikusak a képek .Áldás !

Re: Székesfehérvár Dávid sátora Gyülekezett

(Guti Tünde, 2015.03.12 21:31)

Köszönöm, Testvérem, áldjon meg az Úr téged is! A CD-ért pedig minden dicsőség az Úr Jézusé! Azóta, hála az Úrnak, elkészült a második is.

6055 Felsőlajos, közös 116

(Lambizi János (Pintyó), 2010.06.10 19:51)

Kedves Tünde nagyon szépek a xcsaládi képeid is...meg az előzőek is amiket megnéztem...Áldjon megh az Úr:

Pintyó.

Re: 6055 Felsőlajos, közös 116

(Guti Tünde, 2015.03.12 21:30)

Köszönöm szépen!

istvangall@gmail.com

(istvan, 2013.06.08 13:48)

Kedves Tunde
Bocsass meg, hogy ismeretlenul irok neked. nem kerestem, de raakadtam az egyik leveledre, amelyet egy volt osztalytarsnodnek irtal. irod, hogy az ember egyeduli remenysege ebben az eletben, az Urjezus es senki mas. tokeletesen bele eggyezem ebben, mert engem is csak ez a hit tart eletben. de van egy par nehezen ertheto irasod is a levelben, arra szeretnelek kerni, hogy ezeket magyarazd meg nekem, hogyha ugy erzed, hogy a jo Atya indit erre, hogy segits egy emberen, aki keresi az igazsagot. a cimem is itt van, istvangall@gmail.com, megkerlek, hogy valaszolj nekem, mert erdekel a velemenyed. sajnos, a leveledet nem tudtam lemasolni, igy hat nem tudom, hogy mit tegyek, hogy tudd pontosabban a tartalmat megvizsgalni. egy un. Dorottyanak cimezted a levelet, ez a level, amit olvastam es nem tudom hova tenni a tartalmat, errol szeretnek beszelni veled. remelem, hogy valaszolni fogsz, sok aldast kivanok szamodra az Urjezustol